Regulament PARC

REGULAMENT TRASEE IN COPACI

ESTE OBLIGATORIE CITIREA ACESTOR REGULI DE PARTICIPARE ÎNAINTE DE A ÎNCEPE. CITIREA ŞI RESPECTAREA ACESTOR REGULI POT REDUCE (DAR NU ELIMINA) RISCUL UNUI ACCIDENT GRAV.

Parc Aventura Brasov este accesibil tuturor persoanelor incepand cu varsta de 4 ani ale caror aptitudini fizice si mentale permit parcurgerea autonoma a traseelor conform exigentelor de securitate si regulilor impuse de către personalul parcului. Participanţii evoluează în Parc Aventura Brasov pe propria răspundere, în urma citirii, înţelegerii si semnarii Regulamentului afişat.

Minorii vor avea acces numai prin exprimarea consimţământului de participare dat de către părinţi sau însoţitori, prin prezentarea actului de identitate.

Participarea la activităţile din Parc Aventura Brasov (trasee în copaci, tirolienele si bungee) se va face cu încălţăminte adecvată, pantofi sau ghete de sport.

Greutatea maxima a participantilor este de 110 Kilograme. Va rugam sa retineti ca din cauza restrictiilor hamurilor noastre, este posibil ca personele care se apropie de aceasta greutate sa nu poata participa la jocurile disponibile daca hamurile nu se potrivesc.

In cazul in care nu corespundeti acestor criterii nu puteti participa la activitatile de aventura organizate de Parc Aventura Brasov.

Echipamentul se închiriază pentru trei ore consecutive şi nu este transmisibil, iar prezenţa la demonstratia de folosire a echipamentului si a jocurilor din parc este obligatorie. Timpul alocat demonstratiei este inclus în intervalul închirierii echipamentului. In cazul depasirii timpului de inchiriere, se va plati o taxa suplimentara conform tarifelor afisate.

Echipamentul individual de protecţie se inchiriaza numai pe baza unui act de identitate.

Echiparea cât şi dezechiparea participantilor se face numai de către operatorii din cadrul Parc Aventura Brasov, în locurile special semnalate. Este obligatoriu ca participantii sa respecte limitele de varsta afisate la inceputul fiecarui traseu.

Sunteti obligati sa incepeti printr-un parcurs de dificultate usoară galben sau verde inainte de a parcurge un traseu de nivel mediu albastru.

Inainte de a parcurge traseul negru, se va parcurge un traseu albastru mediu sau rosu dificil si obligatoriu sa aveti 16 ani impliniti.

Nu supraincarcati jocurile! Câte o persoana pe joc, iar pe platforme maxim trei persoane.

Utilizarea celor doua asigurari este obligatorie pe tot parcursul traseelor.

Returnarea echipamentului este definitiva, indiferent daca timpul alocat nu s-a consumat.

Personalul autorizat isi rezerva dreptul de a va opri din orice activitate in cazul în care regulile prezentate la instructaj nu vor fi respectate. Echipamentul va fi predat imediat fara ca banii sa fie returnati.

Parc Aventura Brasov isi rezervă dreptul de a exclude din Parc fara rambursarea banilor orice persoană care nu respectă regulile de securitate.

Parc Aventura Brasov isi rezervă dreptul de a intrerupe toate activitatile in caz de intemperii (vant, furtuna, ploaie etc) iar participanţilor nu li se returnează sumele achitate în cazul în care activităţile parcului se întrerup din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, timpul restant fiind reportat pe un voucher cu o valabilitate de 1 an de zile.

În cazul în care participantul achită contravaloarea unui bilet de intrare in parc, iar ulterior se răzgândeşte şi nu a participat la instructaj, în contul preţului achitat poate primi un voucher cu valabilitate de un an.

Daca aţi consumat băuturi alcoolice sau suferiţi de diverse probleme medicale (vertij, frica de inaltime, dislocare de umeri etc) Parc Aventura Brasov nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciun incident provocat pe teritoriul parcului care rezultă din existenţa unei situaţii medicale precare, nerespectarea instrucţiunilor personalului sau nerespectarea instrucţiunilor de folosire a atracţiilor.

Distrugerea echipamentelor de protecţie şi/sau a bunurilor din interiorul Parc Aventura Brasov, din cauza nerespectării instrucţiunilor de folosire, va fi suportată de către persoana care le-a închiriat sau de către părinţi/însoţitori şi trebuie achitată contravaloarea acestora, conform listei de mai jos :

Echipament individual de protectie pentru copii incepand de la 8 ani si adulti : Ham = 249.90 Lei, Lonja I = 69.90Lei, Lonja Y = 134.90Lei Carabiniera = 84.90Lei, Rola = 489.90Lei, Caritool = 24.90Lei. TOTAL = 1’139.30 Lei, inc. TVA

Accesul in incinta Parcului reprezinta aderarea persoanei la prezentul regulament si, totodata, supunerea acesteia la regulile Parcului.

Orice reclamatie ulterioara datorita incalcarii regulilor Parc Aventura Brasov mai sus mentionate nu va fi luata in considerare

DE FIECARE DATĂ CÂND VĂ AFLAŢI DEASUPRA SOLULUI TREBUIE SĂ FIŢI PRINS DE SISTEMUL DE SIGURANŢĂ CEL PUŢIN CU O ASIGURARE.


Va asteptam la Parc Aventura Brasov pentru a va depasi limitele !

Daca doresti mai multa adrenalina, acum e momentul! Staff-ul de la Parc Aventura Brasov va sta la dispozitie.


Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, object given in /home/aventparc/public_html/components/com_sppagebuilder/parser/addon-parser.php on line 538
Acceptam:
carduri acceptate

Adresa:
Strada Paltinului 16, Brașov

Directie