Brașov
Actualizat in 01 Apr 2015: Astazi este innorat.

Localizare

Adresa parcului: Romania, judetul Brasov, localitatea Brasov, Cartier Noua, in Zona lacului Noua


Cum ajungeti la Parc Aventura?
Pentru o buna orientare si localizare a Parc Aventura va rugam sa alocati 5 minute pentru a consulta informatiile si hartile din cadrul paginii.


Cu masina personala sau cu autocarul:

  • din direcţia Bucureşti / Predeal (DN1, E60), la primul sens giratoriu, dupa ce ati intrat in localitatea Brasov, faceti stânga pe Str. Lacurilor şi apoi urmaţi indicatorul ZOO. In intersectia cu Scoala nr. 29 de pe drumul cu prioritate faceti stanga pe Str. Stejarului (iesiti astfel de pe drumul cu prioritate si intrati pe un drum secundar). Veti face din nou stanga, a doua la stanga si intrati pe Str. Paltinului. Mergeti pana in capat si pe dreapta este intrarea in Parc Aventura. Ati ajuns!!!
  • din directia orasului Brasov, mergeti pe drumul principal catre directia Predeal – Bucuresti, adica pe Calea Bucuresti. Dupa ce treceti de sensul giratoriu care va duce catre Selgros mergeti tot inainte pana la urmatorul sens giratoriu, care este si ultimul. Aici faceti dreapta pe Str. Lacurilor şi apoi urmaţi indicatorul ZOO. In intersectia cu Scoala nr. 29 de pe drumul cu prioritate faceti stanga pe Str. Stejarului (iesiti astfel de pe drumul cu prioritate si intrati pe un drum secundar). Veti face din nou stanga, a doua la stanga si intrati pe Str. Paltinului. Mergeti pana in capat si pe dreapta este intrarea in Parc Aventura. Ati ajuns!!!

 


Cu autobuzul:
Autobuzul nr. 35 : Plecare - Gara Brasov; Sosire: Strand Noua
Autobuzul nr. 17 : Plecare - Livada Postei; Sosire : Strand Noua

Dupa ce ati coborat din autobuz rugati localnicii sa va ofere indicatii ajutatoare. Ajungeti in intersectia drumurilor unde se afla Scoala nr. 29 si de acolo urmati indicatiile de pe hartile din cadrul paginii.


Coordonate GPS:
45° 36' 46'' N
25° 38' 12'' E

Vizualizeaza Parc Aventura Brasov pe o harta mai mare

Program


PARC AVENTURA BRASOV VA FI DESCHIS ZILNIC DIN 3 APRILIE, INCLUSIV SI IN PERIOADA SARBATORILOR PASCALE, INTRE ORELE 10:00-19:00.

Tarife (pentru 3 ore)


pentru adulti
Individual 40.00
*Extra ora 17.00
Scoala/Tabere 37.00

Noutati


2015: Noua Tirolinana peste lac:
Distanta: 307 metri - Viteza maxima : Pana la 50 km / ora - Viteza medie: 24 km / ora - Durata traversare: 45 secunde - Sistem ...

Facebook

Nord BlancBuffGiustoBorsec
© 2013 | Parc Aventura Brasov | toate drepturile rezervate
Powered by Web Marketing PCG